İletişim Bilgileri

(0242) 323 46 16

info@linafarma.com

Çağlayan, Ataol Apt, Fener Cd. No:44 K:1 D:2, 07230 Muratpaşa/Antalya

Pzts - Cm. - 09:00-17:00,

Pazar - KAPALI

Cilt Kırışıklıklarına Serum Tedavisi

Cilt Kırışıklıklarına Serum Tedavisi

Gençlik serumu; cildin yaşlanma, güneşin zararlı etkileri, stres, ve kötü beslenme gibi nedenlerle kaybettiği nemi ve canlılığı geri kazandırmak için İsviçreli bilim adamları tarafından üretilmiş bir cilt gençleştirme ürünüdür. İnsan organizmasındaki temel proteinlerden biri olan kollajen deriye çekme mukavemeti sağlar ve deride yaklaşık yüzde 75 oranında tip 1 kollajen bulunur. Ancak yaşla birlikte kollajen üretimini artıran hyaluronik asit ve fibroblast aktivitesi, kollajen ve yağ dokusu azalır. Bunlarla birlikte cilt nemini de kaybetmeye başlar. Sağlıksız beslenme, güneş ve stresin olumsuz etkileri ile cilt cansızlaşır, kurur ve sarkmaya başlar.
‘Gençlik serumu’ denilen ürün ise hyalüronik asit ve aminoasitlerin bir araya getirilmesi sonucunda fibroblast çoğalması, kollajen biyosentezi ve büyüme faktörlerinin üretimini artırır.

UYGULAMA, DOKTOR TARAFINDAN BELİRLENİR

 

Öte yandan cilt gençleştirme uygulamaları ile önlem alınmadıkça, kırışıklıklar derinleşmeye başlar. Her insanın genetik ve dış çevre etkenleri farklı olduğu için bu kırışıklıklar da farklılık gösterebilir. Cilt neminin yeniden kazandırılması ve kırışıkların önlenmesinde kullanılan ‘gençlik serumu’ da bu sebeplerden ikiye ayrılmıştır. Cildin sorunlarına göre ‘klasik’ ve ‘HMW’ olmak üzere iki farklı ürün bulunmaktadır. Cildin ihtiyacına göre hangi form enjekte edilecekse, uygulamayı yapan doktor tarafından belirlenir. Cilt destekleyici bu iki form, kollajen sentezini tekrar başlatarak, ciltte kırışıklık ve sarkma sorunlarında düzelme sağlar.

1 İLA 3 SEANSTA İSTENİLEN ETKİ MÜMKÜN

Hyaluronik asit ve aminoasitlerin kombinasyonu olan ‘gençlik serumu’ mikroenjeksiyon yöntemi ile uygulanır. Uygulama sonrasında kalıcı ve hızlı bir cilt yenilenme süreci başlamış olur. 15 ila 30 dakika arasında değişen seans süreleri kişiden kişiye farklılık gösterebilir. 1-3 seans arasında istenilen sonucun elde edilebildiği ‘gençlik serumu’nun herhangi bir yan etkisinin olmaması da kullanımını oldukça cazip kılıyor.

img